MYPRODUCT3 100% satisfactie clienti. Misiune imposibila?

1.Situatie

De mai multi ani ma implic partial in afacerea partenerei mele de viata si anume Karuka, un studio foto specializat in fotografii pentru copii, nou nascuti, viitoare mame, parinti, familie.

Varful de lance al acestui business de familie este Ileana Olaru, fotograful care realizeaza sedintele foto in studioul Karuka sau in locatii exterioare, care apoi selecteaza si prelucreaza cu grija fotografiile si ofera aceste minunate amintiri in albume si rame hand-made unicat, lucrate de ea cu migala si pricepere.

2.Tema

Satisfactia clientilor este un element extrem de important in orice business, pilonul principal pe care se cladeste loializarea clientilor, repetabilitatea vanzarii, recomandarea si intr-un final cresterea cifrei de afaceri.

Toate companiile folosesc satisfactia clientilor ca un indicator de baza in evaluarea performantelor de vanzare si promovare. Cu cat mai mare este satisfactia clientilor cu atat business-ul respectiv este mai sanatos si stabil. In acest context m-am intrebat deseori daca exista un business cu 100% satisfactie clienti.

3.Actiune

Am urmarit si sustinut din umbra actvitatea Karuka, iar cateodata am participat chiar si la sedinte foto pe post de animator pentru copiii care erau fotografiati.

Am avut astfel ocazia sa vad reactiile copiilor cand au intrat in studioul foto, o lume de basm plina de noi tentati: jucarii, recuzita, elemente de décor etc. Am vazut cum copiii in fapt nu fotografiaza ci pur si simplu se joaca. Am vazut parinti relaxati sau tensionati, pregatiti insa sa expuna cele mai ofertante posturi pentru o experienta unica si fotografii mult visate.

4.Rezultate

Cel mai mult am urmarit-o pe Ileana. Cum reuseste sa creeze prin limonada cu care isi intampina clientii relaxarea dinaintea sedintei. Cum pune multa rabdare si energie in fiecare fotografie. Cum selecteaza si prelucreaza cu orele cele mai frumoase cadre, cum printeaza doar in acelasi loc fotografiile pentru ca numai in acel loc este multumita de calitatea printului. Cum mestesugareste din lucruri marunte minunate albume si rame hand made.

Si in final cum impacheteaza pretios si indelung aceste albume si rame in hartie speciala astfel incat sa ofere clientului bucuria de a isi deschide cel mai frumos cadou: fotografii nepretuite cu copiii si familia sa. O amintire eterna si frumoasa la care te intorci de fiecare data cu bucurie.

Ce m-a uimit insa cu adevarat au fost lacrimile pe care le-au avut parintii atunci cand si-au vazut pentru prima oara cadoul foto. Suprinderea si bucuria parintilor atunci cand isi privesc prima oara fotografiile este multumirea suprema pentru Ileana.

5.Concluzii

Am realizat astfel ca da, exista un business cu 100% satisfactie clienti. Ceea ce credeam ca este misune imposibila am descoperit chiar langa mine. Atunci cand te implici, cand pui pasiune in munca ta, cand faci ceea ce iti place cu adevarat si ceea ce ti se potriveste, rezultatele pot fi uimitoare. Dovada este faptul ca acesti clienti revin constant la Karuka sau o recomada pe Ileana prietenilor si cunoscutilor.

Marturisesc ca alt business cu 100% satisfactie clienti eu nu stiu. Daca voi stiti dati-mi de stire.

Notificare: MYPRODUCT reflecta experienta si expertiza mea profesionala reala cat si subiectivismul meu. Manifest un profund respect fata de toate companiile cu care am colaborat si fata de toate persoanele cu care am lucrat. Nu este in intentia mea sa abordez nicio informatie sensibila, confidentiala sau ofensatoare privitoare la companii, proiecte sau persoane Daca tu cititorule deduci sau recunosti companii, proiecte sau persoane in exemplele mele, te rog cu gentilete sa respecti MYPRODUCT si abordarea mea profesionala si etica si sa nu furnizezi detalii informatii, situatii, nume, companii.