Numele MYPRODUCT isi are radacina in ‘’My Professional Real Outcome of the Day, Useful for your Challenge or Task’’.

Am creat MYPRODUCT:

  • cu scopul ca sa iti prezint una dintre experientele mele profesionale, o situatie reala prin care am trecut si care poate sa iti fie de folos in provocarile sau atributiile tale zilnice de la job
  • cu speranta ca experientele mele reale iti vor oferi instrumente sau cunostinte aplicabile in jobul curent si iti vor imbogati anvergura ta profesionala.

Sustin proiectul MYPRODUCT in limba engleza si romana cu exemple reale din cariera mea profesionala. Iar cand spune reale, inseamna reale: situatii la care am participat direct, sarcini pe care le-am indeplinit direct, actiuni si proiecte pe care le-am implementat direct, rezultate la care am contribuit direct. Nimic auzit de la altii sau inventat. Experienta mea profesionala reala, de la initiative mici pana la proiecte mari, de la situatii particulare simple pana la matrici complexe. Experienta mea profesionala traita cu bune si mai putin bune.

MYPRODUCT acopera 7 functionalitati distincte si chiar daca este clar ce contine fiecare topic in parte, am creionat mai jos cateva exemple din fiecare categorie.

Business-Management: plan de afaceri, valoare adaugata in business, seful ideal, investitori
Operational-Tools: termene, logistica, planificare, instrumente de lucru
Commercial-Sales: cost model, noi clienti, program de excelenta profesionala, obiective
Marketing-Communication: puterea brandului, pozitionare pret, licitatie agentii, plan de comunicare
People-Development: interviuri, proces de evaluare, bonusuri, organigrama
Financials: bugetul unei afaceri, venituri, credit client, marja vs adaos
Partnerships-Connections: cadouri personalizate, intalnire cu un director general, furnizori, oportunitate pierduta.

Notificare: MYPRODUCT reflecta experienta si expertiza mea profesionala reala cat si subiectivismul meu. Manifest un profund respect fata de toate companiile cu care am colaborat si fata de toate persoanele cu care am lucrat. Nu este in intentia mea sa abordez nicio informatie sensibila, confidentiala sau ofensatoare privitoare la companii, proiecte sau persoane. Daca tu cititorule deduci sau recunosti companii, proiecte sau persoane in exemplele mele, te rog cu gentilete sa respecti MYPRODUCT si abordarea mea profesionala si etica si sa nu furnizezi detalii informatii, situatii, nume, companii.